INSPIRATION

Camilla Thelin

Designer Camilla Thelin inspireras av naturens storslagna skönhet. Höga kusten med djupa hav, klippor och surströmming återfinns i hennes produktion. Hennes kollektion består av egendesignade inredningsprodukter och vackra bruksföremål. Happy är den nyaste kollektionen, skärbrädor i glada färger som du kan göra extra personlig genom att själv välja ord, smeknamn eller ortsnamn som gör din skärbräda unik. Camilla Thelins värnar alltid naturen, vilket syns i hennes materialval och produktion.  

Publicerad

Tidningen allt om mat

När tidningen Allt om mat ville göra ett reportage med mig så kändes det väldigt spännande. De hade hört talas om min kollektion med olika produkter med det gemensamma temat Surströmming.

Här kan ni se hur fint reportaget blev. Blir du intresserad av mina surströmmingsprodukter så finns de i webbutiken och hos mina återförsäljare.

Publicerad

Formex i höst

Besök oss gärna på Formex i höst 2018. Vi finns i monter  B 17:30

Vår kollektion består av egen designade inredningsprodukter med inspiration från vår vackra natur och omgivning från Sverige, Norrland och Höga kusten.

  • Vår omtyckta surströmmingskollektion med kökshandduk, disktrasor, brickor och prints. Svensktillverkade och tryck med miljövänliga färger.
  • Plåtkollektion med svensktillverkade dekorativa designgranar i mässing och silver, vackra i ditt fönster eller på en skänk. Ihopvikbara, lätta att skicka och förvara.
  • Vi har även kuddar och unika smycken.

Vi ses!