Köpvillkor

PRIS
Samtliga priser är angivna i SEK inkl. 25% moms. High Coast Sweden förbehåller sig rätten av att genomföra prisändringar och reserverar sig för eventuella feltryck samt slutförsäljning.

ÅLDERSGRÄNS
För att få handla i vår webbutik krävs att Du innehar en ålder på 18 år. Är du yngre än 18 krävs målsmans godkännande.

FÄRGÅTERGIVNING
Alla bilder på vår sida är färgkalibrerade och visar originalet färg. Beroende på din egen data/telefonskärms återgivning kan den färgen avvika något från verkligheten.

BESTÄLLNING
En beställning är genomförd när Du erhållit en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatisk vilket i vissa fall kan medföra ev. fel i ex lagersaldo, leveranstid eller liknande.
Vid reserverar oss för avvikelser avseende orderbekräftelsen vilket innebär att Highcoast Sweden förbehåller sig rätten att korrigera detta i efterhand. Om en vara ej kan levereras kontaktas du via e-mail eller telefon.

Avbeställning av en order kan göras till vår kundservice ända fram till dess att varan har skickats.
Om produkten i leveranstiden anges som Beställningsvara, innebär detta att vi inte har produkten i lager. Vi tar då hem produkten enkom för Dig då Du gör Din beställning.
Leveranstiden varierar mellan olika produkter och information kring leveranstid får du per mail eller telefon.

BETALNINGSVILLKOR
Hos Highcoast Sweden kan Du alltid känna att du betalar tryggt, enkelt & säkert!
Du kan välja att betala med Swish eller banköverföring.
Att handla hos Highcoast Sweden är enkelt & smidigt

FAKTURA-Företag
Företag kan välja att betala mot faktura om företaget är lokaliserat i Sverige.
Fakturan bifogas tillsammans med dina produkter och betalningsvillkor är 14 dagar.
Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer faktureringsavgift på 40 SEK.
Inga andra avgifter. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 80,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %.

BYTEN, RETURER & REKLAMATIONER
Vid returer är du som kund ansvarig för att varan kommer till fram oss samt att den är oskadad vid leveransen. Vi rekommenderar därför dig att emballera varan väl samt att skicka varan med spårbarhet. Om varan skulle skadas eller komma bort kan vi begära ersättning av fraktbolaget, om varan varit väl paketerad samt skickad med spårbarhet. I annat fall sker returer på kundens risk.

ÖPPET KÖP
Du har alltid 14 dagars öppet köp från det att varorna mottagits. Du kan i lugn och ro känna efter hemma om du är nöjd med dina varor. Ångerrätten vid öppet köp gäller endast om produkten returneras i originalförpackning med tillhörande skyddsemballage samt i väsentligt oförändrat skick. Självklart får förpackningen brytas och produkten varsamt testas. Vid ångerrätt av hela ordern återbetalas hela köpet inklusive eventuella fraktavgifter. Vid ångerrätt av delar av ordern återbetalas du för varan du returnerar. Du står själv för din returfrakt tillbaka till oss.
Byte. Om du önskar byta din vara ber vi dig returnera din beställning och lägga en ny beställning.

REKLAMATIONER
Om Din vara är felaktig, skadad eller på något sätt defekt eller felexpedierad, vänligen kontakta vår kundservice via mail:info@Highcoastsweden.se, omedelbart så att vi kan åtgärda felet. Felaktig eller skadad vara ska reklameras senast inom 14 dagar. I mailet skriver du ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifogar foto, både på varan du önskar reklamera samt på emballaget. Vid återsändelse av en reklamerad vara står vi för frakten och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan ska återsändas väl emballerad
och i sin originalförpackning. Så snart vi mottagit varan för granskning försöker vi lösa det på bästa sätt för dig.
Du som kund ansvarar för att varan säkert kommer åter till Highcoast Sweden, varor som inte kommit fram återbetalas ej.
Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Returadress:
High Coast Sweden
Golfbanevägen 21
89130 Örnsköldsvik 

Retur av beställningsvaror
Vid returer av beställningsvaror då vi tagit hem en eller designat en produkt för just Dig gäller öppet köp. Dock är det viktigt att notera att hem/framtagnings kostnaden från leverantören och vidare frakten till Dig, kommer att faktureras dig, om Du ångrar Ditt köp. Returkostnaden till Highcoast Sweden ansvarar Du som kund också för.

Återbetalning
Efter mottagande av din retur, granskar vi varan samt återbetalar/krediterar ditt kort/faktura. Du erhåller ett mail kring returhanteringen, information om återbetalning samt ev uppdatering av en ny faktura. Vi hanterar och administrerar returer löpande, med en hanteringstid på ca 5-10 dagar. Enligt distanshandelslagen har Highcoast Sweden krav att återbetalning ska ske inom 30 dagar.